Kwink-presentatie

 • Gratis Kwink-presentatie

  Wij komen graag bij je langs voor een gratis presentatie van Kwink. Als je een uurtje tijd reserveert in de teamvergadering, komt jouw relatiebeheerder een presentatie geven. Over het belang van sociaal-emotioneel leren (SEL) én hoe Kwink daarop inspeelt met praktisch materiaal.

  Natuurlijk kun je – los van deze presentatie – al een gratis proefabonnement aanvragen.

 • Verdiepende presentatie

  Wil je een presentatie die direct dieper op het onderwerp en jouw specifieke vragen ingaat? Dat kan ook. Wij werken samen met een aantal onderwijsadviesdiensten. Wellicht ook met een onderwijsadviesdienst (OAD) of onderwijsbegeleidingsdienst (OBD) bij jou in de buurt.

  Het is ook mogelijk dat wij een specialist op het terrein van sociaal-emotioneel leren (SEL) bij je langs laten komen. 

  Geef je voorkeur in het formulier aan, dan nemen wij contact met je op.

 • Aanvragen presentatie

  Vraag een gratis presentatie aan bij jou op school over Kwink voor sociaal-emotioneel leren. In het formulier kun je jullie specifieke wensen voor deze presentatie aangeven. Ook als er op jouw school specifieke problematiek speelt, kun je dat hier aangeven, zodat wij ons goed voor kunnen bereiden.

  Wil je liever dat bijvoorbeeld jullie eigen intern begeleider een presentatie geeft? Dat kan natuurlijk ook. In overleg met jouw relatiebeheerder kunnen wij een kant-en-klare, online presentatie ter beschikking stellen.