Kwink-nieuwsbrief

  • Gratis nieuwsbrief Kwink

    De e-mailnieuwsbrieven over Kwink voor het basisonderwijs bevatten een overzicht van het actuele nieuws rondom sociaal-emotioneel leren en van de ontwikkelingen binnen Kwink. De focus van onze e-mailnieuwsbrieven is niet alleen op Kwink gericht, maar ook op andere belangrijke ontwikkelingen die aan sociaal-emotioneel leren gelinkt zijn. Met het gratis abonnement blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de achtergronden die daarbij horen.

    Meld je hier aan voor de gratis Kwink-nieuwsbrief. Ook makkelijk door te sturen naar alle collega's. Je ontvangt de gratis nieuwsbrief maximaal 4 x per jaar.

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld

De gegevens die je op dit formulier invult gebruiken we om je in te schrijven op de mailinglijst van de Kwink-nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief zullen we je inhoudelijk informeren over Kwink en/of over nieuwe producten en diensten bij Kwink. Vink het vakje aan om je aan te melden voor de Kwink-nieuwsbrief.

Lees hier onze privacyverklaring. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief stem je ermee in dat we jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze verklaring.