Coaching van collega's

• Coaching van collega's

SEL gebeurt in de groep, met de leerkracht als regisseur van de Kwink-lessen. Een mooie en uitdagende taak waarbij de Kwink-coach actief kan helpen. Deze training versterkt je vaardigheden om je (nieuwe) collega’s in de groep te begeleiden bij het geven van Kwink-lessen en bij vragen over de dynamiek in de groep. Hiervoor krijg je ook extra kennis mee.

> Aanmelden voor de training 'Coaching van collega's'

• Onderwerpen

In de training 'Coaching van collega's' komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Voorbeeldgedrag
    • Lesvoorbereiding
    • Klassenbezoeken
    • Klassenafspraken
    • Coaching gesprekken
    • Regie op groepsdynamiek

Data schooljaar 2023-2024

In de periode van januari tot aan de zomervakantie van 2024 wordt de training 'Coaching van collega's' op de volgende data en locaties gegeven:

• donderdag 14 maart 2024 (Amersfoort)
    • woensdag 20 maart 2024 (Middelburg)
    • woensdag 10 april 2024 (Amersfoort)
    • donderdag 18 april 2024 (Drachten)
    • donderdag 25 april 2024 (online)
    • donderdag 30 mei 2024 (Amersfoort)

De kosten voor de training 'Coaching van collega's' op locatie (live) bedragen € 325,- (incl. btw) per persoon.
    De kosten voor de training online bedragen € 295,- (incl. btw) per persoon.

> Aanmelden voor de training 'Coaching van collega's'