SEL en groepsdynamica

• SEL en groepsdynamica

Je bent enthousiast over het concept van SEL. Dus wil je er meer over weten. Wat is de achtergrond van SEL? Wanneer werkt SEL het beste? Hoe verloopt groepsvorming? Hoe functioneert een groep door het jaar heen? Hoe zie je dat allemaal terug in Kwink? Dát en meer leer je in deze training over de basis van SEL.

Tip: Heb je op jouw school al een implementatietraining (drie uur) van een Kwink-trainer gekregen? Meld je dan aan voor één van de andere trainingen.

> Aanmelden voor de training 'SEL en groepsdynamica'

• Onderwerpen

In de training 'SEL en groepsdynamica' komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Achtergronden SEL
    • SEL-competenties
    • Kwinkslagen
    • Kwink van de Week
    • Fasen groepsdynamica
    • Gouden Weken

Data tot aan zomervakantie

De training 'SEL en groepsdynamica' vindt in het schooljaar 2022-2023 op de volgende data en locaties plaats:

• 18 januari 2023 (Amersfoort)
    • 1 februari 2023 (online)
    • 29 maart 2023 (Amersfoort)
    • 12 april 2023 (online)

De kosten voor de training 'SEL en groepsdynamica' op locatie (live) bedragen € 300,- (incl. btw) per persoon.
    De kosten voor de training online bedragen € 250,- (incl. btw) per persoon.

> Aanmelden voor de training 'SEL en groepsdynamica'