Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder!

Proefabonnement

• Gratis proefabonnement

U kunt Kwink gratis uitproberen. In alle groepen. Ideaal om met het hele team te ervaren hoe het is om met Kwink te werken aan sociaal-emotioneel leren. En om de reacties van de kinderen uit uw groep te ervaren.

Tijdens uw proefabonnement ontvangt u gratis het Kwink magazine (per groep 1 exemplaar) met daarin o.a. verdiepende informatie over Kwink, praktijkervaringen bij andere scholen, achtergrondartikelen van en interviews met ervaringsdeskundigen op het terrein van sociaal-emotioneel leren.

Bijna 600 scholen werken inmiddels met Kwink en zowel leerkrachten als leerlingen zijn erg enthousiast!

> Probeer Kwink gratis uit!

• Zo werkt Kwink: bekijk de video

Kwink is een online methode. In dit instructiefilmpje laat Wouter Siebers, leerkracht op de Caeciliaschool in Amersfoort en projectleider van Kwink, u zien hoe Kwink in de praktijk werkt. Hij geeft uitleg over Kwink en het gebruik van Kwink.

> Bekijk de video

• Aanvragen proefabonnement

Als u een proefabonnement op Kwink aanvraagt, ontvangt u via e-mail de inloggegevens voor de website. U kunt de proefperiode ook vooraf laten gaan door een gratis presentatie over Kwink in uw team (zie ook: Kwink-presentatie).
    De periode voor het eerstvolgende proefabonnement start op 20 augustus en loopt t/m 12 oktober (herfstvakantie)*).

> Gratis proefabonnement aanvragen

*) Neem contact op met onze abonnementenservice voor een andere periode.