Gratis proefabonnement

U kunt Kwink gratis uitproberen. In alle groepen. Ideaal om met het hele team te ervaren hoe het is om met Kwink te werken aan sociaal-emotioneel leren. En om de reacties van de kinderen uit uw groep te ervaren.
Tijdens uw proefabonnement ontvangt u gratis het Kwink magazine (per groep 1 exemplaar) met daarin o.a. verdiepende informatie over Kwink, praktijkervaringen bij andere scholen, achtergrondartikelen van en interviews met ervaringsdeskundigen op het terrein van sociaal-emotioneel leren.
Ruim 400 scholen werken inmiddels met Kwink en zowel leerkrachten als leerlingen zijn erg enthousiast! Probeer Kwink gratis uit!

Zo werkt Kwink: bekijk het filmpje

Kwink is een online methode. In dit instructiefilmpje laat Dave de Waard, leerkracht van groep 8 op de Wilhelminaschool in Hilversum, u zien hoe Kwink in de praktijk werkt. Hij geeft uitleg over de buttons op het inlogdeel van de website die speciaal bedoeld zijn voor leerkrachten én over de knoppen die het ADI-model volgen en het leerlingmateriaal bevatten.