Nieuwsbrief

 • Gratis nieuwsbrief Kwink

  De e-mailnieuwsbrieven over Kwink voor het basisonderwijs bevatten een overzicht van het actuele nieuws rondom sociaal-emotioneel leren en van de ontwikkelingen binnen Kwink. De focus van onze e-mailnieuwsbrieven is niet alleen op Kwink gericht, maar ook op andere belangrijke ontwikkelingen die aan sociaal-emotioneel leren gelinkt zijn. Met het gratis abonnement blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de achtergronden die daarbij horen.

  Meld u aan voor de gratis e-nieuwsbrief. Ook makkelijk door te sturen naar alle leerkrachten. U ontvangt de gratis nieuwsbrief maximaal 4 x per jaar.

  *) Uiteraard kunt u zich altijd weer afmelden voor de nieuwsbrief. Onder aan de nieuwsbrief vindt u een link naar de afmeldingspagina.

  > Aanmelden voor de Kwink e-nieuwsbrief

 • Inhoud nieuwsbrief

  De e-mailnieuwsbrief is altijd kort en krachtig. U leest hierin bijvoorbeeld wanneer de nieuwe ouderbrief over Kwink weer online staat, welke nieuwe onderdelen aan Kwink zijn toegevoegd, wanneer er een belangrijk congres plaatsvindt, wanneer het nieuwe nummer van Kwink magazine verschijnt. En ook wat de nieuwste ontwikkelingen zijn vanuit bijvoorbeeld het ninisterie van OCW of het SLO, gerelateerd aan sociaal-emotionele ontwikkeling inclusief mediawijsheid en burgerschap.