Nieuwsbrief

 • Gratis nieuwsbrief Kwink

  De e-mailnieuwsbrieven over Kwink voor het basisonderwijs bevatten een overzicht van het actuele nieuws rondom sociaal-emotioneel leren en van de ontwikkelingen binnen Kwink. De focus van onze e-mailnieuwsbrieven is niet alleen op Kwink gericht, maar ook op andere belangrijke ontwikkelingen die aan sociaal-emotioneel leren gelinkt zijn. Met het gratis abonnement blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de achtergronden die daarbij horen.

  Meld u aan voor de gratis e-nieuwsbrief. Ook makkelijk door te sturen naar alle leerkrachten. U ontvangt de gratis nieuwsbrief maximaal 4 x per jaar.

  *) Uiteraard kunt u zich altijd weer afmelden voor de nieuwsbrief. Onder aan de nieuwsbrief vindt u een link naar de afmeldingspagina.

  > Aanmelden voor de Kwink e-nieuwsbrief

 • Meld u nu aan!

  De e-mailnieuwsbrief is altijd kort en krachtig. U leest hierin bijvoorbeeld wanneer de nieuwe ouderbrief over Kwink weer online staat, welke nieuwe onderdelen aan Kwink zijn toegevoegd, wanneer er een belangrijk congres plaatsvindt, wanneer het nieuwe nummer van Kwink magazine verschijnt. En ook wat de nieuwste ontwikkelingen zijn vanuit bijvoorbeeld het ninisterie van OCW of het SLO, gerelateerd aan sociaal-emotionele ontwikkeling inclusief mediawijsheid en burgerschap.

  Keuze nieuwsbrieven

  Kwintessens gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u via een nieuwsbrief inhoudelijk te informeren over Kwink en/of over nieuwe producten en diensten van Kwintessens. U kunt hieronder aangeven welke nieuwsbrief/nieuwsbrieven u wilt ontvangen:

  Privacybescherming

  U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Afmelden nieuwsbrief' te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via nieuws@kwintessens.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Lees onze privacyverklaring op www.kwintessens.nl/privacy. Door op de knop 'Ja, inspireer mij' te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze verklaring.

  Wij gebruiken Mailchimp als marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens worden doorgegeven aan Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over het privacybeleid van Mailchimp.