Bent u Kwink-coach?
Bent u Kwink-coach?

Meld u aan voor een training!

Lees meer

Kwink-coach

 • Kwink-coach op uw school

  Sociaal-emotioneel leren bewijst steeds meer zijn kracht in het onderwijs. Fantastisch, want zo komt er meer balans tussen cognitief en sociaal-emotioneel leren. En daar werkt ook uw school op een positieve manier aan mee als u met Kwink aan de slag gaat. Hoe zorgt u ervoor dat Kwink en sociaal-emotioneel leren hoog op de agenda blijven?

  Wij pleiten ervoor dat elke school een Kwink-coach aanstelt! Een gedragsspecialist of IB-er die zich extra verantwoordelijk voelt voor de borging van Kwink. Iemand die het belang van sociaal-emotioneel leren blijft benadrukken als basis voor een sociaal veilige school. Iemand die uw team weet te enthousiasmeren de Kwink-lessen te geven. Met bijzondere aandacht voor de zo belangrijke transitie en de betrokkenheid van ouders.

 • Ondersteuning voor Kwink-coach

  De makers van Kwink ondersteunen u daar graag bij. Hoe? Door voor de Kwink-abonnees een speciaal katern te ontwikkelen: 'De Kwink-coach'. Dit katern ontvangt u gratis bij de start van Kwink als abonnee. In het katern ‘De Kwink-coach’ reiken we achtergrondinformatie én werkvormen aan die de Kwink-coach hiervoor kan inzetten.
  Kortom, een Kwink-coach helpt u en de leerlingen!

 • Training voor Kwink-coaches

  Voor de Kwink-coach organiseert Kwintessens verdiepende trainingen op de volgende data (u heeft de keuze uit drie verschillende data per training):

  • Basistraining: 30 november 2018 / 13 februari 2019 / 27 maart 2019
  • Verdiepingstraining: 30 januari 2019 / 6 maart 2019 / 3 april 2019 / 8 mei 2019
  • Sociaal veilige school in de praktijk: 6 februari 2019 / 13 maart 2019 / 10 april 2019

  De trainingen vinden plaats op het kantoor van Kwintessens in Amersfoort van 13.30 - 16.30 uur.
  In 2019 bieden we de trainingen op dezelfde dagen en op hetzelfde tijdstip aan in Het Fries Congrescentrum in Drachten.

  > Aanmelden voor één van de Kwink-coach trainingen