Kwink-coach

 • Kwink-coach op jouw school

  Sociaal-emotioneel leren bewijst steeds meer zijn kracht in het onderwijs. Fantastisch, want zo komt er meer balans tussen cognitief en sociaal-emotioneel leren. En daar werkt ook jouw school op een positieve manier aan mee als je met Kwink aan de slag gaat. Hoe zorg je ervoor dat Kwink en sociaal-emotioneel leren hoog op de agenda blijven?

  Wij pleiten ervoor dat elke school een Kwink-coach aanstelt! Een gedragsspecialist of IB-er die zich extra verantwoordelijk voelt voor de borging van Kwink. Iemand die het belang van sociaal-emotioneel leren blijft benadrukken als basis voor een sociaal veilige school. Iemand die jouw team weet te enthousiasmeren de Kwink-lessen te geven. Met bijzondere aandacht voor de zo belangrijke transitie en de betrokkenheid van ouders.

 • Ondersteuning voor Kwink-coach

  De makers van Kwink ondersteunen je daar graag bij. Hoe? Door voor de Kwink-abonnees een speciaal katern te ontwikkelen: 'De Kwink-coach'. Dit katern ontvang je gratis bij de start van Kwink als abonnee. In het katern ‘De Kwink-coach’ reiken we achtergrondinformatie én werkvormen aan die de Kwink-coach hiervoor kan inzetten.
  Kortom, een Kwink-coach helpt jou en de leerlingen!

 • Training voor Kwink-coaches

  Voor het schooljaar 2023-2024 is een nieuwe serie Kwink-coach trainingen geprogrammeerd.

  > Meer informatie over de trainingen in 2023-2024