Kwink uitproberen?
Kwink uitproberen?

Vraag een gratis proefabonnement voor de hele school aan.

Lees meer

Gouden Weken

 • Waarom de Gouden Weken?

  U wilt zo snel mogelijk een gezellige, sociale groep. Daar moet u vanaf dag 1 aan werken, want een klas wordt niet zomaar een groep. Doe daarom veel activiteiten die de groepsvorming stimuleren en zorg ervoor dat u de regisseur van het groepsproces bent.

  De gouden weken starten direct na de zomervakantie en lopen grofweg tot aan de herfstvakantie. In bijgaand katern vindt u achtergrondinformatie voor onder-, midden-, en bovenbouw met vijf creatieve tips voor groepsactiviteiten en energizers.

  > Download het katern Kwink &... de Gouden Weken

 • Filmpje met een uitleg over de Gouden Weken

  In bijna 7 minuten krijgt u een uitleg over de Gouden Weken door Wouter Siebers, projectleider van Kwink. Met tips en idee├źn.

  > Bekijk het filmpje

 • Gouden Weken poster

  De gouden weken poster biedt u tien energizers voor groepsvorming! Leest u van te voren wel het katern hierboven voor meer informatie over de Gouden Weken en groepsvorming.

  > Download de poster

 • Teampresentatie inclusief poster

  Een kant- en klare PowerPoint presentatie voor het hele team. Om direct aan het begin van het nieuwe seizoen bewust stil te staan bij het belang van de Gouden Weken. Inclusief een poster met de dia's uit de presentatie; handig als overzicht.

  > Download de poster

  > Download de presentatie