Kwink-presentatie

 • Gratis Kwink-presentatie

  Wij komen graag bij u langs voor een gratis presentatie van Kwink. Als u een half uurtje tijd reserveert in uw teamvergadering, komt uw relatiebeheerder een presentatie geven. Over het belang van sociaal-emotioneel leren (SEL) én hoe Kwink daarop inspeelt met praktisch materiaal.

  Natuurlijk kunt u – los van deze presentatie – al een gratis proefabonnement aanvragen.

 • Verdiepende presentatie

  Wilt u een presentatie die direct dieper op het onderwerp en uw specifieke vragen ingaat? Dat kan ook. Wij werken samen met een aantal onderwijsadviesdiensten. Wellicht ook met een onderwijsadviesdienst (OAD) of onderwijsbegeleidingsdienst (OBD) bij u in de buurt.

  Het is ook mogelijk dat wij een sociaal-emotioneel leren (SEL)-specialist bij u langs laten komen. 

  Geef uw voorkeur in het formulier aan, dan nemen wij contact met u op.

 • Aanvragen presentatie

  Vraag een gratis presentatie aan bij u op school over Kwink voor sociaal-emotioneel leren. In het formulier kunt u uw specifieke wensen voor deze presentatie aangeven. Ook als er op uw school specifieke problematiek speelt, kunt u dat hier aangeven, zodat wij ons goed voor kunnen bereiden.

  Wilt u liever dat bijvoorbeeld uw intern begeleider een presentatie geeft? Dat kan natuurlijk ook. In overleg met uw relatiebeheerder kunnen wij u een kant-en-klare, online presentatie ter beschikking stellen.