Kwink voor IKC’s (brede scholen)

Op deze pagina vindt u meer informatie over Kwink voor IKC’s. Het Kwink-materiaal voor IKC’s is compact, gebaseerd op de lessen van Kwink en wordt via e-mail aangeleverd. Het is niet los verkrijgbaar, wel als aanvulling als uw school al Kwink gebruikt. Wilt u meer weten? Neem contact op met de relatiebeheerder van Kwintessens en geef in dit formulier aan welk tijdstip u het beste uitkomt dat hij/zij contact met u opneemt.

Voorbeeldmateriaal Kwink voor IKC’s

Het IKC ‘Het Spectrum’ in Vlaardingen heeft afgelopen jaar het Kwink-materiaal uitgeprobeerd en is daar enthousiast over. Wij kunnen u het voorbeeldmateriaal toesturen (als pdf) zodat u een idee heeft hoe dit eruitziet. Geef in dit formulier aan dat u het voorbeeldmateriaal toegestuurd wilt krijgen en wij verzorgen dat voor u.

Bestellen materiaal voor uw IKC

Wilt u direct bestellen? Dat kan. Het materiaal voor de voorschoolse opvang bedraagt € 125,- per jaar (inclusief btw). U ontvangt 6 x per jaar een pakketje per e-mail met een digitaal prentenboek, Kwink van de week, een liedje en werk- en spelvormen en één zomerpakket. Voor dit materiaal heeft u geen digibord nodig.

Het materiaal voor de BSO bedraagt ook € 125,- per jaar (inclusief btw). U ontvangt 6x per jaar een pakketje per e-mail met werk- en spelvormen voor binnen en buiten, Kwink van de week en één zomerpakket. Vul hier het formulier in om direct te bestellen. Voor dit materiaal heeft u geen digibord nodig.