Kwink voor het IKC

 • Kwink voor IKC’s (brede scholen)

  Op deze pagina vindt u meer informatie over Kwink voor IKC’s. Het Kwink-materiaal voor IKC’s is compact, gebaseerd op de lessen van Kwink en wordt via e-mail aangeleverd. Het is niet los verkrijgbaar, wel als aanvulling als uw school al Kwink gebruikt.

  Wilt u meer weten? Neem contact op met de relatiebeheerder van Kwintessens en geef in dit formulier aan welk tijdstip u het beste uitkomt dat hij/zij contact met u opneemt.

 • Voorbeeldmateriaal Kwink voor IKC’s

  Bent u geïnteresseerd in het Kwink-materiaal voor IKC's en wilt u dit een keer uitproberen? Dat kan!

  Wij kunnen u voorbeeldmateriaal toesturen (als pdf) zodat u een idee heeft hoe dit eruitziet. Geef in dit formulier aan dat u het voorbeeldmateriaal toegestuurd wilt krijgen en wij verzorgen dat voor u.

 • Bestellen materiaal voor uw IKC

  Wilt u direct bestellen? Dat kan. Het materiaal voor de voorschoolse opvang bedraagt € 120,- per jaar (inclusief btw). U ontvangt 6 x per jaar een pakketje per e-mail met een digitaal prentenboek, Kwink van de week, een liedje en werk- en spelvormen en één zomerpakket. Voor dit materiaal heeft u geen digibord nodig.

  Het materiaal voor de BSO bedraagt ook € 120,- per jaar (inclusief btw). U ontvangt 6x per jaar een pakketje per e-mail met werk- en spelvormen voor binnen en buiten, Kwink van de week en één zomerpakket. Vul hier het formulier in om direct te bestellen. Voor dit materiaal heeft u geen digibord nodig.