Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder!

Kwink-coach training

• Basistraining

Deze training is bedoeld voor (aankomende) Kwink-coaches die op zoek zijn naar verdieping van hun kennis op het gebied van SEL, groepsvorming en groepsdynamica. Het is fijn als Kwink-coach om je collega’s uitleg te kunnen geven over de achtergronden en het waarom van SEL. Als coach krijg je inzicht in de fasen van de groepsvorming en kun je collega’s ondersteunen door activiteiten passend bij de groepsfase aan te dragen.

Let op: heeft u een opleiding Master Educational Needs gevolgd of heeft u voldoende kennis van SEL en groepsdynamica, dan sluit de verdiepingstraining (zie hierna) mogelijk beter aan bij uw kennisniveau.

• 21 november 2018
    • 30 november 2018
    • 13 februari 2019
    • 27 maart 2019

> Aanmelden voor de Basistraining

• Verdiepingstraining

Deze training gaat in op de taken van de Kwink-coach; de kennis van de basistraining is het uitgangspunt. Wat kun je doen als coach om ervoor te zorgen dat er draagvlak komt voor SEL binnen je team? We werken onder andere met het Kwink-coach magazine en iedereen gaat de deur uit met praktische ideeën om direct in je teamvergadering aan de slag te kunnen.

Let op: kennis van (de onderwerpen uit) de basistraining (SEL en groepsvorming) of een opleiding Master Educational Needs is een vereiste om aan deze training deel te kunnen nemen.

• 12 december 2018
    • 6 maart 2019
    • 3 april 2019
    • 8 mei 2019

> Aanmelden voor de Verdiepingstraining

• Training ‘Sociaal veilige school in de praktijk’

Dit is een echte werkbijeenkomst. In groepjes gaan we in op de individuele schoolsituaties en welke stappen er nodig zijn in het proces van de sociale veiligheid in de eigen school. Elke Kwink-coach maakt een praktisch plan passend bij de eigen schoolsituatie.

Let op: deze training is een vervolg op de verdiepingstraining.

• 6 februari 2019
    • 13 maart 2019
    • 10 april 2019

De kosten bedragen € 300,00 (incl. btw) per training.
    U ontvangt € 100,- korting op de derde training als u aan de eerste twee trainingen hebt deelgenomen.

> Aanmelden voor de training ‘Sociaal veilige school in de praktijk’