Basistraining

Deze training is bedoeld voor die Kwink-coaches die op zoek zijn naar verdieping van hun kennis op het gebied van SEL, groepsvorming en groepsdynamica. Het is fijn als Kwink-coach om je collega’s uitleg te kunnen geven over de achtergronden en het waarom van SEL. Als coach krijg je inzicht in de fasen van de groepsvorming en kun je collega’s ondersteunen door activiteiten passend bij de groepsfase aan te dragen.

U kunt kiezen uit de volgende data: 17 oktober 2018, 21 november 2018 of 13 februari 2019. Kosten: € 300,00 (incl. btw) per training.

Verdiepingstraining

Deze training gaat in op de taken van de Kwink-coach. De kennis van de eerste bijeenkomst is uitgangspunt. Wat kun je doen als coach om ervoor te zorgen dat er draagvlak komt voor SEL binnen je team? We werken onder andere met het Kwink-coach magazine en iedereen gaat de deur uit met praktische ideeën om direct in je teamvergadering aan de slag te kunnen.

U kunt kiezen uit de volgende data:7 november 2018, 12 december 2018 of 6 maart 2018. Kosten: € 300,00 (incl. btw) per training.
U kunt zich hier aanmelden.

Sociaal veilige school in de praktijk

Dit is een echte werkbijeenkomst. In groepjes gaan we in op de individuele schoolsituaties en welke stappen er nodig zijn in het proces. Elke Kwink-coach maakt een praktisch plan passend bij de eigen schoolsituatie.

U kunt kiezen uit de volgende data: 6 februari 2019, 13 maart 2019 of 10 april 2019. Kosten: € 300,00 (incl. btw) per training.
U ontvangt € 100,- korting op de derde training als u aan de eerste twee trainingen hebt deelgenomen.