Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder!

Kwink-coach training

• Basistraining

Deze training is bedoeld voor die Kwink-coaches die op zoek zijn naar verdieping van hun kennis op het gebied van SEL, groepsvorming en groepsdynamica. Het is fijn als Kwink-coach om je collega’s uitleg te kunnen geven over de achtergronden en het waarom van SEL. Als coach krijg je inzicht in de fasen van de groepsvorming en kun je collega’s ondersteunen door activiteiten passend bij de groepsfase aan te dragen.

• 17 oktober 2018 - niet meer beschikbaar; deze training is reeds volgeboekt
    • 21 november 2018
    • 13 februari 2019

> Aanmelden voor de Basistraining

• Verdiepingstraining

Deze training gaat in op de taken van de Kwink-coach. De kennis van de eerste bijeenkomst is uitgangspunt. Wat kun je doen als coach om ervoor te zorgen dat er draagvlak komt voor SEL binnen je team? We werken onder andere met het Kwink-coach magazine en iedereen gaat de deur uit met praktische ideeën om direct in je teamvergadering aan de slag te kunnen.

• 7 november 2018
    • 12 december 2018
    • 6 maart 2018

> Aanmelden voor de Verdiepingstraining

• Training ‘Sociaal veilige school in de praktijk’

Dit is een echte werkbijeenkomst. In groepjes gaan we in op de individuele schoolsituaties en welke stappen er nodig zijn in het proces. Elke Kwink-coach maakt een praktisch plan passend bij de eigen schoolsituatie.

• 6 februari 2019
    • 13 maart 2019
    • 10 april 2019

De kosten bedragen € 300,00 (incl. btw) per training.
    U ontvangt € 100,- korting op de derde training als u aan de eerste twee trainingen hebt deelgenomen.

> Aanmelden voor de training ‘Sociaal veilige school in de praktijk’