Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder!

Jaarabonnement

• Jaarabonnement: altijd actueel

Kwink is een online methode. Hierdoor kunnen we het lesmateriaal gemakkelijk up-to-date houden. En door het materiaal op de site jaarlijks te vernieuwen blijven u en de kinderen altijd bij de les!

De redactie van Kwink volgt de ontwikkelingen in het onderwijs en in de maatschappij op de voet en speelt met aanvullend (interactief) lesmateriaal snel in op spraakmakende actualiteiten die om behandeling in de klas vragen.

• Dit krijgt u extra als abonnee

Exclusief voor abonnees:

• Het boek ‘Groepsplan Gedrag’ van Kees van Overveld
    • 2x per jaar het Kwink magazine (naar rato van het aantal groepen)
    • Jaarlijkse ontmoeting met o.a. de projectleider van Kwink, Wouter Siebers, en de Kwink-redactie
    • Kant-en-klaar voorstel voor een ouderavond over het belang van SEL en Kwink
    • Actuele informatie over SEL-ontwikkelingen
  • Afsluiten jaarabonnement

Een jaarabonnement op Kwink kost € 130,- (incl. btw) per groep*) per jaar. De methode wordt schoolbreed aangeboden. U betaalt dus het aantal groepen x € 130,- voor een jaargang. Het jaarabonnement kan ieder gewenst moment ingaan.
    *) Een combinatiegroep van twee of drie leerjaren telt bij de prijsberekening als één groep.

Bij een abonnement bieden wij u ook ondersteuning bij het organiseren van een ouderavond over SEL en Kwink.

> Sluit een jaarabonnement af