Hulp bij uw keuze

De aanschaf van een methode is een belangrijke beslissing. Wij helpen u graag bij het maken van een verantwoorde en passende keuze. Met een presentatie in het team, een verdiepend seminar en/of met een kant-en-klare PowerPoint-presentatie en een instructiefilmpje. En u kunt Kwink zelf uitproberen.

Proefabonnement

U kunt Kwink gratis uitproberen. In alle groepen. Ideaal om met het hele team te ervaren hoe het is om met Kwink te werken aan sociaal-emotioneel leren. En om de reacties van de kinderen in de klas te ervaren.

Klik hier voor meer informatie.

Hoe verder?

We bieden u graag alle mogelijke manieren om u te helpen, maar heeft u een andere vraag of wilt u graag een andere begeleiding om na te gaan of Kwink de juiste methode voor uw school is? Mail ons gerust uw specifieke vraag. Wij helpen u graag verder.