Kwink uitproberen?

Vraag een gratis proefabonnement voor de hele school aan.

Producten bij Kwink

• Maak Kwink nóg krachtiger en leuker!

Twee speelse boekjes bij Kwink, voor jonge kinderen
    Kwink leert kinderen vijf belangrijk sociaal-emotionele vaardigheden aan. Daarmee kunnen ze hun leven nu en later succesvol vormgeven. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom ontwikkelden de makers van Kwink twee nieuwe boekjes voor jonge kinderen: ‘Welkom in Kwink’ - een cadeauboekje voor nieuwe leerlingen en hun ouders - én het prentenboek ‘Struis zoekt een huis’, vijf verhalen bij elk van de SEL-competenties.

• Welkom in Kwink

Welkomstboekje om cadeau te geven aan nieuwe leerlingen en hun ouders
    Op school leren kinderen zichzelf én de wereld om hen heen beter kennen. Kwink voor sociaal-emotioneel leren helpt daarbij. Ouders maken aan de hand van dit vrolijke boekje kennis met de wereld van Kwink. Ze genieten met hun kind van de mooie illustraties, de verhalen en denken samen na over de vragen die erbij staan. Zo leren ze de wereld van Kwink én van hun kind beter kennen.

>Bestel hier!

• Struis zoekt een huis

Prentenboek met vijf verhalen, gespreksvragen,spelvormen en liedjes
    In dit sprankelende prentenboek staan vijf verhalen, gekoppeld aan vijf gedragscompetenties uit Kwink. Bij elk verhaal staan gespreksvragen, werk- en spelvormen en liedjes. Het boek is ideaal voor gebruik in de kring, maar is ook geschikt voor kleine groepjes.

> Bestel hier!