Kwink-coach op uw school

Sociaal-emotioneel leren bewijst steeds meer zijn kracht in het onderwijs. Fantastisch, want zo komt er meer balans tussen cognitief en sociaal-emotioneel leren. En daar werkt ook uw school op een positieve manier aan mee als u met Kwink aan de slag gaat. Hoe zorgt u ervoor dat Kwink en sociaal-emotioneel leren hoog op de agenda blijven?
Wij pleiten ervoor dat elke school een Kwink-coach aanstelt! Een gedragsspecialist of IB-er die zich extra verantwoordelijk voelt voor de borging van Kwink. Iemand die het belang van sociaal-emotioneel leren blijft benadrukken als basis voor een sociaal veilige school. Iemand die uw team weet te enthousiasmeren de Kwink-lessen te geven. Met bijzondere aandacht voor de zo belangrijke transitie en de betrokkenheid van ouders.

Training voor (aankomend) Kwink-coaches

Voor de (aankomend) Kwink-coach organiseert Kwintessens verdiepende trainingen op de volgende data:

  • vrijdag 25 mei 2018
  • vrijdag 8 juni 2018

De trainingen vinden plaats op het kantoor van Kwintessens in Amersfoort.

Meld u hier aan!

Ondersteuning voor Kwink-coach

De makers van Kwink ondersteunen u daar graag bij. Hoe? Door voor de Kwink-abonnees een speciaal katern te ontwikkelen: 'De Kwink-coach'. Dit katern ontvangt u gratis bij de start van Kwink als abonnee. In het katern ‘De Kwink-coach’ reiken we achtergrondinformatie én werkvormen aan die de Kwink-coach hiervoor kan inzetten.
Kortom, een Kwink-coach helpt u en de leerlingen!

Meld u nu aan voor één van de Kwink-coach trainingen in 2018.