SEL-ouderavond met Kees van Overveld

Kees van Overveld heeft ruime ervaring in het verzorgen van cursussen aan schoolteams, met als onderwerp sociaal-emotioneel leren (SEL). Daarnaast organiseert hij ook regelmatig ouderavonden. Een SEL-ouderavond met Kees van Overveld duurt 1,5 uur en kent een specifieke opbouw.
Wilt u meer informatie? Klik hier voor de inhoud en de kosten van een ouderavond met Kees van Overveld.
Wilt u een SEL-ouderavond met Kees van Overveld aanvragen? Klik hier.

Thema's ouderavond

Kees van Overveld kan op de ouderavond spreken over de volgende thema’s:

• Sociaal-emotioneel leren
  • Pesten
  • Groepsvorming
  • Gedragsproblemen

Andere thema’s kunnen overlegd worden met Kees van Overveld en nagegaan of dit tot de mogelijkheden behoort.

Kwink-ouderavond

Er is een opzet voor het organiseren van een Kwink-ouderavond. Het programma van de ouderavond volgt de opzet van een Kwink-les. Op deze manier ervaren ouders hoe het is om – net als hun kinderen – een Kwink-les te volgen. Bovendien komen de ouders op een interactieve manier meer te weten over het belang van sociaal-emotioneel leren. Zo betrekt u de ouders bij Kwink en begrijpen zij ook beter wat hun kind met Kwink leert. De Kwink-ouderavond (inclusief uitnodigingsbrief voor ouders) is er voor Kwink abonnees. Deze vindt u op de Startpagina. De Kwink ouderavond is een digitale les en kan door de leerkracht gegeven worden.