Inspirerende sintcadeaus

Wat geef je de kinderen van groep 1 t/m 5 met Sinterklaas? Waar maak je ze blij mee? En wat past binnen het budget?  Wij spelen dit jaar graag voor Sinterklaas. Met originele, waardevolle én betaalbare cadeautjes die net even anders zijn dan wat je in de speelgoedwinkel of groothandel koopt. Kijk maar naar deze verrassende aanbiedingen! Je bestelt deze cadeaus eenvoudig in de webshop van Kwintessens of vraag ernaar bij jouw relatiebeheerder.

 • Feest voor iedereen!

  Voor groep 1 t/m 3
  Als Hassel de haas hoort dat Sinterklaas komt, wil hij ervoor zorgen dat het sinterklaasfeest voor iedereen leuk wordt. Maar hoe doe je dat? Met de activiteiten, spelletjes en knutseltips in het boek gaan de kinderen Hassel helpen.
  Tijdens het verhaal krijgen de kinderen verschillende opdrachten. Bijvoorbeeld om te draaien met het boek, waarna ze op de volgende bladzijde zien dat Hassel van zijn stoel gevallen is. Of door het heen en weer schudden, om daarna te zien dat Hassel de bibbers heeft gekregen.
  Met dit cadeau wordt Sinterklaas een feest voor iedereen!

  Uitvoering: hardcover, 36 pp.
  Prijs: € 5,75

  > Bestel hier

 • Schuifpuzzeltjes Egel en Odette

  Schoencadeau voor groep 1 t/m 3
  Lekker puzzelen… Wie krijgt als eerste de afbeelding van Egel of Odette de ooievaar compleet?

  Prijs per puzzel: € 2,50

  > Bestel hier Egel

  > Bestel hier Odette

 • Inspecteur Paf en de behoorlijk moeilijke opdracht

  Voor groep 4 en 5
  Inspecteur Paf krijgt een behoorlijk moeilijke opdracht: ze moet op zoek naar een woord dat kwijt is. Haar zoektocht brengt haar langs bijzondere mensen zoals een woordkunstenaar, een geheimschrijver, een andersomprater en een nieuwe-woorden-maker.
  Met veel speelse activiteiten voor de kinderen om zelf op zoek te gaan naar mooie en bijzondere woorden. En natuurlijk naar de beste woorden voor een sinterklaasgedicht!

  Uitvoering: paperback
  Prijs: € 5,25

  > Bestel hier