Bent u Kwink-coach?

Meld u aan voor een training!

Verdiepingstraining

• Kwink-coach verdiepingstraining

Bent u al Kwink-coach en wilt u te weten komen hoe u uw team nog beter kunt inspireren en ondersteunen in het werken met Kwink? Kom dan naar deze verdiepingstraining! De training bestaat uit een afwisselend programma waarin kennisoverdacht, filmpjes en praktische opdrachten elkaar afwisselen.

Tijdens de bijeenkomst is er volop ruimte om kennis en ervaringen te delen met de andere coaches. Er wordt onder andere met het Kwink-coach magazine gewerkt en we zorgen ervoor dat iederen naar huis gaat met praktische ideeën om in te brengen in de teamvergadering.

• Onderwerpen Kwink-coach verdiepingstraining

In de verdiepingstraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Hoe SEL is uw school op dit moment? En welke plek neemt Kwink daarin in?
    • Welke activiteiten zou u kunnen ondernemen als Kwink-coach?
    • Welke vaardigheden zijn daarvoor nodig?
    • Hoe creëert u meer draagvlak binnen de school en wie heeft u daarbij nodig?
    • Ondersteunen van collega’s op het terrein van groepsvorming en groepsdynamiek
    • Hoe stimuleert u dat collega’s meer transitiemomenten gaan inbouwen en benutten?
    • Welke rol speelt het gedrag van leerkrachten en hoe kunt u goed voorbeeldgedrag stimuleren?
    • Hoe kunnen ouders meer betrokken raken bij het SEL-beleid van de school?
  • Data Kwink-coach verdiepingstraining

U kunt kiezen uit de volgende data:

• 13 november 2019 (Amersfoort en Drachten)
    • 5 februari 2020 (Amersfoort, Drachten en Sittard)
    • 12 februari 2020 (Goes)
    • 13 mei 2020 (Amersfoort en Drachten)

De kosten bedragen € 300,00 (incl. btw) per training.

Let op: kennis van (de onderwerpen uit) de basistraining (SEL en groepsvorming) of een opleiding Master Educational Needs is een vereiste om aan deze training deel te kunnen nemen.

Uw voorkeur voor een locatie kunt u aangeven op het aanmeldformulier.

> Aanmelden voor de Kwink-coach verdiepingstraining