Verdiepingstraining

• Kwink-coach verdiepingstraining

Bent u al Kwink-coach en wilt u te weten komen hoe u uw team nog beter kunt inspireren en ondersteunen in het werken met Kwink? Neem dan deel aan deze verdiepingstraining! De training bestaat uit een afwisselend programma waarin kennisoverdacht, filmpjes en praktische opdrachten elkaar afwisselen.

De Kwink-coach basistraining bieden we voornamelijk online aan. In Drachten en Goes organiseren we de trainingen op locatie (live).

Tijdens de training is er volop ruimte om kennis en ervaringen te delen met de andere coaches (online: via break-out rooms). Er wordt onder andere met het Kwink-coach magazine gewerkt en we zorgen ervoor dat u praktische ideeën krijgt om in te brengen in de teamvergadering.

• Onderwerpen Kwink-coach verdiepingstraining

In de verdiepingstraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Hoe SEL is uw school op dit moment? En welke plek neemt Kwink daarin in?
    • Welke activiteiten zou u kunnen ondernemen als Kwink-coach?
    • Welke vaardigheden zijn daarvoor nodig?
    • Hoe creëert u meer draagvlak binnen de school en wie heeft u daarbij nodig?
    • Ondersteunen van collega’s op het terrein van groepsvorming en groepsdynamiek
    • Hoe stimuleert u dat collega’s meer transitiemomenten gaan inbouwen en benutten?
    • Welke rol speelt het gedrag van leerkrachten en hoe kunt u goed voorbeeldgedrag stimuleren?
    • Hoe kunnen ouders meer betrokken raken bij het SEL-beleid van de school?
  • Data Kwink-coach verdiepingstraining

De training vindt plaats op de volgende data en locaties:

• 10 februari (Goes)
    • 3 maart (online en Drachten)
    • 24 maart (online)
    • 19 mei (online en Drachten)
    • 9 juni (online)
    • 7 juli (online en Drachten)

De kosten voor de basistraining op locatie (live) bedragen € 300,- (incl. btw) per persoon.
    De kosten voor basistraining online bedragen € 250,- (incl. btw) per persoon.

Let op: kennis van (de onderwerpen uit) de basistraining (SEL en groepsvorming) of een opleiding Master Educational Needs is een vereiste om aan deze training deel te kunnen nemen.

Uw voorkeur voor een locatie kunt u aangeven op het aanmeldformulier.

> Aanmelden voor de Kwink-coach verdiepingstraining