Verdiepingstraining

• Kwink-coach verdiepingstraining

Ben je al Kwink-coach en wil je te weten komen hoe je jouw team nog beter kunt inspireren en ondersteunen in het werken met Kwink? Neem dan deel aan deze verdiepingstraining! De training bestaat uit een afwisselend programma waarin kennisoverdacht, filmpjes en praktische opdrachten elkaar afwisselen.

Tijdens de training is er volop ruimte om kennis en ervaringen te delen met de andere coaches (online: via break-out rooms). Er wordt onder andere met het Kwink-coach magazine gewerkt en we zorgen ervoor dat je praktische ideeën krijgt om in te brengen in de teamvergadering.

> Aanmelden voor de Kwink-coach verdiepingstraining

• Onderwerpen Kwink-coach verdiepingstraining

In de verdiepingstraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Hoe SEL is jouw school op dit moment? En welke plek neemt Kwink daarin in?
    • Welke activiteiten zou je kunnen ondernemen als Kwink-coach?
    • Welke vaardigheden zijn daarvoor nodig?
    • Hoe creëer je meer draagvlak binnen de school en wie heb je daarbij nodig?
    • Ondersteunen van collega’s op het terrein van groepsvorming en groepsdynamiek
    • Hoe stimuleer je dat collega’s meer transitiemomenten gaan inbouwen en benutten?
    • Welke rol speelt het gedrag van leerkrachten en hoe kun je goed voorbeeldgedrag stimuleren?
    • Hoe kunnen ouders meer betrokken raken bij het SEL-beleid van de school?
  • Data verdiepingstrainingen in het schooljaar 2021-2022

Tot het eind van het kalenderjaar 2021 is deelname aan de verdiepingstraining alleen nog mogelijk in Drachten op de volgende data:

• 3 november 2021 (Drachten)
    • 10 november 2021 (Drachten)

De online-bijeenkomsten (op 1, 8 en 15 december) en de bijeenkomsten in Amersfoort (op 3 en 10 november) zijn helaas volgeboekt.

Aan het begin van het kalenderjaar 2022 zijn er nieuwe bijeenkomsten voor de verdiepingstraining ingepland en wel op de volgende data en locaties:

• 12 januari 2022 (online)
    • 16 februari 2022 (Amersfoort)
    • 6 april 2022 (Amersfoort)
    • 20 april 2022 (online en in Drachten)

De kosten voor de verdiepingstraining op locatie (live) bedragen € 300,- (incl. btw) per persoon.
    De kosten voor verdiepingstraining online bedragen € 250,- (incl. btw) per persoon.

Let op: kennis van (de onderwerpen uit) de basistraining (SEL en groepsvorming) of een opleiding Master Educational Needs is een vereiste om aan deze training deel te kunnen nemen.

> Aanmelden voor de Kwink-coach verdiepingstraining