Kwink uitproberen?

Vraag een gratis proefabonnement voor de hele school aan.

Week van de Lentekriebels

• De Week van de Lentekriebels: ‘Ik wil het weten’

Het nieuwe jaar is nog jong. Toch duurt het niet lang meer voordat het voorjaar aanbreekt. Zoals intussen gebruikelijk is er dan een week aandacht voor seksuele en relationele vorming. De Week van de Lentekriebels! Dit jaar van 18 tot en met 22 maart. Het thema van deze week is ‘Ik wil het weten’.

• Gratis lesmateriaal: 22 februari beschikbaar

Kwink brengt een speciale Kwink &... uit. Boordevol tips en werkvormen, passend bij het thema ‘Ik wil het weten’. Kwink geeft graag goede tips om met leerlingen in gesprek te gaan over de soms lastige onderwerpen: seksualiteit en diversiteit. Het gratis lesmateriaal vindt u vanaf 22 februari op deze pagina.

• Vragen van leerlingen? Zo geef je antwoord

In het nieuwe Kwink-magazine voor jaarabonnees vindt u op pagina 18 een aantal tips om te reageren op vragen van leerlingen. Wilt u meer informatie over de Week van de Lentekriebels? U kunt meer vinden op www.seksuelevorming.nl.