Kwink uitproberen?
Kwink uitproberen?

Vraag een gratis proefabonnement voor de hele school aan.

Lees meer

Uitnodiging

 • Kennismaken met Kwink

  Wij nodigen uit graag uit om kennis te maken met Kwink:

 • Bijeenkomsten met Kwink 2018-2019

  In dit najaar zijn wij aanwezig geweest op verschillende conferenties, zoals het National Educational Needs conference, het Congres ‘Gedragsproblemen in de klas’ en de SWPBS conferentie.

  Bezoek ons op de NOT!
  Graag nodigen wij u uit op onze stand 01.B035. De NOT vindt plaats van 22 t/m 26 januari 2019. In onze stand hebben we aandacht voor de vraag 'Sociaal-emotioneel leren: hoe doe je dat?’. Verder presenteren we gratis lesmateriaal voor burgerschap, houden we de test ‘SEL, het begint bij de leerkracht!’ en organiseren we een prijsvraag: ‘Hoe gelukkig is jullie school?’ Wij heten u van harte welkom voor advies, inspiratie en plezier!

 • Kwink-experts

  U kunt zonder training met Kwink starten. Toch adviseren wij een implementatietraining en begeleiding door een onderwijsadviesorganisatie in uw regio. Hun Kwink-experts kijken specifiek naar uw school en kunnen u extra ondersteuning bieden om nog meer resultaat uit Kwink te halen. Ook voor ondersteuning van leerkrachten in het lesgeven van sociaal-emotioneel leren. Klik hier voor de verschillende onderwijsadviesorganisaties die Kwink-experts hebben, opgeleid door dr. Kees van Overveld.