SEL voor kleuters

• Webinar voor alle leerkrachten in de onderbouw!

Dit webinar is speciaal voor leerkrachten uit de onderbouw. Op vrijdagmiddag 5 februari om 15.30 uur zitten Marijne Sammels en Wouter Siebers voor je klaar. Zij geven dan extra achtergrondinformatie over de waarde van sociaal-emotioneel leren (SEL) voor jonge kinderen. Natuurlijk vullen ze die informatie aan met aansprekende praktijkvoorbeelden.

> Meld je hier aan

• Sociaal-emotioneel leren voor kleuters

SEL en kleuters. Die twee gaan dagelijks hand in hand. Maar hoe begeleid je jonge kinderen daar zo goed mogelijk in? Moet dat altijd met een voorbereide, structurele aanpak? Hoe speel je in op de spontaniteit en eigen leerbehoeften van kleuters? Tijdens het webinar krijg je heldere antwoorden en praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt. Dus weten én doen!

• Nieuwste SEL-materialen

Tijdens het webinar presenteren Marijne en Wouter ook, in samenhang, de nieuwste SEL-materialen die perfect aansluiten bij de werkwijze van Kwink:

• de vier handpoppen van populaire Kwink-dieren;
    • het (gratis) katern ‘De Kwink-hoek’;
    • de nieuwe serie prentenboeken ‘Hoe doe je dat?’.

Wil je weten waar je de SEL-materialen vindt? Ga naar www.kwinkoposchool.nl/sel-producten.

• Meld je aan voor het webinar van 5 februari 2021

Laat je in een half uurtje tijd ontspannen bijpraten en inspireren. Meld je hier nú al aan!