Kwink uitproberen?
Kwink uitproberen?

Vraag een gratis proefabonnement voor de hele school aan.

Lees meer

SEL-congres 2019

 • SEL-congres: 11 december 2019

  Het SEL-congres 2019 biedt u de nieuwste inzichten uit de VS! En de mogelijkheid om deel te nemen aan twee workshops naar keuze. Gratis voor Kwink-abonnees, scholen die Kwink uitproberen en scholen die zijn geïnteresseerd in Kwink en SEL. Op woensdagmiddag 11 december van 14.45 tot 18.15 uur bent u van harte welkom in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, 5 minuten lopen vanaf station Hilversum Media Park.

  > Aanmelden voor het SEL-congres

 • Programma en sprekers

  De middag is niet alleen interessant als u al langer Kwink-abonnee bent, maar ook als u net als (proef)abonnee met Kwink bent gestart of als u zich aan het ori├źnteren bent op Kwink en SEL.

  Gastspreker dr. Kees van Overveld deelt met u de nieuwste inzichten vanuit het internationale SEL-congres in Chicago. U kunt daarnaast deelnemen aan interessante en praktische workshops of kiezen voor een rondleiding door het Instituut voor Beeld en Geluid!

  > Bekijk het programma

 • Aanmelden

  U kunt zich hier aanmelden. Het maximumaantal deelnemers per school is twee personen. Wij bieden vier verschillende workshops aan, waarvan u er twee kunt bijwonen. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan tot 27 november.

  Graag tot ziens op 11 december!