SEL-congres 18 mei 2022

 • Geef sociaal-emotioneel leren op school krachtig vorm

  Kom ook naar onze SEL-bijeenkomst op woensdagmiddag 18 mei in Hilversum. Exclusief en gratis voor Kwink-abonnees. We ontvangen je graag in Beeld en Geluid, een unieke locatie die al een belevenis op zich is. Het thema van deze inspirerende, leerzame en praktische middag is: geef sociaal-emotioneel leren in je groep of in de school krachtig vorm.

  > Download hier het programma

  Datum: woensdag 18 mei 2022
  Tijdstip: 14.45 uur tot 18.15 uur
  Locatie: Beeld en Geluid - Hilversum

  > Meld je aan voor het congres

 • Sprekers

  Dagvoorzitter en een van de sprekers is Wouter Siebers, projectleider van Kwink, onderwijsadviseur en leraar. Kees van Overveld, schrijver van het boek ‘Groepsplan Gedrag’ – de theoretische basis van Kwink – geeft een lezing over de nieuwste inzichten in sociaal-emotioneel leren. We bieden ook verschillende aantrekkelijke SEL-workshops aan.

 • Aanmelden*

  Om zoveel mogelijk scholen een kans te geven om deel te nemen aan het congres kunnen er zich per school maximaal 2 personen aanmelden. Let op: vol = vol!

  > Meld je aan voor het congres

  * We houden ons bij de organisatie van dit congres aan de coronarichtlijnen van de Rijksoverheid die op dat moment van kracht zijn. De bijeenkomst is dus onder voorbehoud.