Kwink uitproberen?
Kwink uitproberen?

Vraag een gratis proefabonnement voor de hele school aan.

Lees meer

NOT 2019

 • Kwink op de NOT

  U vindt sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen belangrijk. Wij ook! Hoe kunt u kinderen helpen met deze ontwikkeling? Door sociaal-emotioneel leren (SEL) op uw school aan te bieden. Onze stand op de NOT staat dit keer helemaal in het teken van SEL. U bent van harte welkom bij onze stand 01.B035. Als u zich nu registreert, dan bent u verzekerd van een toegangspas voor de NOT.

  > Registreren voor de NOT

 • Feestje in onze stand

  Wij bieden u een feestje aan in onze stand met mooie aanbiedingen op spellen voor sociaal-emotioneel leren (SEL) en een prijsvraag. Maak kans op de dagprijs (een spellenset van € 100,-) of de hoofdprijs: een gratis jaarabonnement op Kwink, dé methode voor sociaal-emotioneel leren. Als u langskomt krijgt u een leuke gratis poster voor in de klas met oefeningen voor uw leerlingen waarin ze u als juf of meester moeten uitdagen. Durft u het aan?!

 • Kwink-kwartier

  Wilt u meer aandacht aan sociale emotionele ontwikkeling besteden met behulp van SEL? Heeft u van Kwink gehoord maar nog geen kans gezien u erin te verdiepen? Ieder heel uur geven wij een uitleg over Kwink in een kwartier: het Kwink-kwartier. Aanmelden hoeft niet. U bent altijd van harte welkom!