Kwink-webinar

 • Kwink-webinar ‘Start het nieuwe schooljaar optimaal!’

  Doe óók mee met het Kwink-webinar op vrijdag 11 september om 15.30 uur. Wouter Siebers (projectleider Kwink) en Marijne Sammels (Kwink-trainer) maken je in een half uurtje extra enthousiast voor een sterke start van het schooljaar. Je krijgt tips voor onder andere het optimaliseren van de Gouden Weken en hoe je je team daarin meekrijgt. En nog veel meer! Bij ‘Inhoud van het Kwink-webinar’ zie je het totale programma. Exclusief voor jou als Kwink-coach!

  > Meld je hier aan

 • Inhoud van het Kwink-webinar

  We blikken kort terug op de coronatijd en wat die periode betekende voor het gebruik van Kwink. De Kwink-redactie blijft de scholen actief ondersteunen, ook als het onderwijs op een andere manier gegeven wordt. Het webinar biedt daarna de volgende vier thema’s aan:

  1. De Gouden Weken
   Tips om de kracht van de Gouden Weken optimaal te benutten.
  2. De Kwink-slagen
   Vijf concrete strategieën om kinderen gewenst gedrag aan te leren op basis van de vijf SEL-competenties.
  3. De nieuwe handleiding
   Presentatie van de nieuwe handleiding bij Kwink. Een aanrader voor alle leerkrachten!
  4. Inzet gratis katern 'De Kwink-hoek'
   Vernieuwende tips om bij het werken in de hoeken in de onderbouw ook een speciale Kwink-hoek in te richten. Met vijf uitgewerkte thema’s.

  Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen.

 • Voor Kwink-coaches én het hele team!

  Dit webinar is met name bedoeld voor de Kwink-coaches. Maar natuurlijk kun je ook met je hele team kijken. Dan is iedereen gelijk op de hoogte en maak je met elkaar dezelfde enthousiaste start met Kwink.

  We nemen het webinar op. Je kunt dus altijd later nog terugkijken. De link hiervoor sturen we in onze Kwink-nieuwsbrief naar al onze abonnees.

  Wil jij exclusief voor jouw team een opfriscursus Kwink? Ook dat kan! Lees hier meer.