Gratis lesmateriaal voor Week Tegen Pesten 2017

De makers van Kwink geloven in preventie. Concreet: neem groepsvorming vanaf dag 1 serieus en benut de gouden startweken om aan een sociaal veilige groep te bouwen. Want zo’n groep zegt nee tegen pestgedrag.

Download hier het gratis lesmateriaal voor de Week Tegen Pesten en ontvang o.a. de speciale Gouden Weken Poster met elf activiteiten voor groepsvorming.

Gratis les voor de bovenbouw: ‘Ga sociaal om met sociale media!’

Het thema van de Week Tegen Pesten (18-22 september) is: Online pesten! Kwink, dé online lesmethode voor sociaal-emotioneel leren voor de hele school, heeft hier een speciale les over voor de leerlingen van groep 7/8.

De gratis Kwink-les over social media kunt u hier bekijken en uitvoeren met de bovenbouw. Inclusief aansprekende filmpjes.

Vraag nu een gratis proefabonnement aan

Kwink voorkomt verstorend gedrag waaronder pesten. De methode kent een preventieve aanpak die zorgt voor een sociaal veilige groep. Zo voldoet Kwink aan de Wet sociale veiligheid op school. Wilt u kennismaken met Kwink om zelf te ervaren hoe enthousiast kinderen zijn voor sociaal-emotioneel leren?

Vraag dan hier een gratis proefabonnement van Kwink aan voor de hele school.