Gratis SEL-bijeenkomst op 26 oktober in Maastricht

Speciaal voor de regio Maastricht organiseren BCO Onderwijsadvies, Basisschool St. Pieter uit Maastricht én de makers van de methode Kwink een bijeenkomst over de kracht van sociaal-emotioneel leren (SEL) in de praktijk. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

We nodigen u van harte uit om kennis te maken met SEL, want met SEL zet u op verschillende fronten tegelijk in: u voldoet aan de Wet sociale veiligheid op school, u betrekt ouders op een positieve manier bij uw school en, last but not least, u draagt er actief aan bij dat uw leerlingen evenwichtig opgroeien.

Thema: een veilige school met sociaal-emotioneel leren (SEL)

SEL biedt aandacht voor het aanleren van belangrijke levensvaardigheden voor nu en later. Door de inzet van SEL zijn het verwerven van kennis en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden in balans.
Manon Lieben, leerkracht van de St. Pieterschool, deelt graag haar ervaringen en laat zien hoe SEL met de methode Kwink een belangrijke basis biedt voor evenwicht in het onderwijs.
Klik hier voor het complete programma.

U kunt zich hier direct aanmelden voor deze gratis bijeenkomst.
Doe dat vóór 19 oktober, dan bent u zeker van deelname.

Datum: donderdag 26 oktober 2017
Locatie: John F. Kennedyschool, Keurmeestersdreef 129, 6216 ED Maastricht