Gratis bijeenkomst voor Kwink-scholen

Jaarlijks organiseren wij de Kwink-bijeenkomst in Amersfoort bij Kwintessens. Een middag waarop dr. Kees van Overveld of een andere vooraanstaande spreker een belangrijk thema belicht, gerelateerd aan sociaal-emotioneel leren. Er is veel tijd om elkaar te ontmoeten, ervaringen over Kwink te delen en vragen te stellen. In die bijeenkomst vertellen wij ook over de nieuwste ontwikkelingen en toekomst van Kwink. Onderwijsadviesorganisaties die Kwink omarmen zijn welkom, net als de scholen met een jaarabonnement op Kwink.

Wanneer?

De tweede Kwink-bijeenkomst vond plaats op 2 november 2016 en is gemiddeld met een 8 beoordeeld. U waardeerde het compacte karakter van de middag met veel uitwisseling. De ‘oudertips’ van Barbara Janssens werden goed ontvangen en ook was er veel enthousiasme voor de EigenwijzR, het meetinstrument om het welbevinden van kinderen te meten.

We houden u op de hoogte wanneer er weer een Kwink-bijeenkomst plaatsvindt.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bekijk dit filmpje voor een impressie van een Kwink-bijeenkomst.
Zodra u jaarabonnee bent en de datum bekend is, krijgt u een uitnodiging.

Natuurlijk hopen wij ook in het schooljaar 2017/2018 zoveel mogelijk scholen te ontmoeten voor nog meer draagvlak voor sociaal-emotioneel leren op school. Met als doel: nog meer kinderen een ‘les van hun leven’ meegeven!